Leut

O nama

Dobrodošli u Dečiju igraonicu Leut, vodeću destinaciju za nezaboravnu dečiju zabavu u Beogradu!

Smešteni u srcu Vračara, u ulici Timočka 10, mi smo više od igraonice – mi smo i restoran, mesto gde se maštovite priče pretvaraju u stvarnost. Naša strast je da pružimo siguran i kreativan prostor za naše najmlađe posetioce, sa pažljivo osmišljenim aktivnostima, edukativnim igrama i jedinstvenim kutkom za kreativce, LEUT je domaćin neprestane zabave i učenja.

Naša igraonica je dizajnirana tako da inspiriše i ohrabruje radoznalost. Naš tim stručnih animatora je tu da pruži podršku, ohrabri dečiju maštu i osigura da svaki trenutak bude nezaboravan. Sa svakom smehom i svakim osmehom, gradimo uspomene koje će trajati čitav život.

LEUT nije samo mesto za decu – to je i restoran, zajednica za roditelje. Sa oko 90 udobnih sedećih mesta, naša igraonica pruža prostor za opuštanje, za hedonističko uživanje u vrhunskim specijalitetima naših kuvara, druženje, a sve to dok vaši mališani istražuju. Naš cilj je da stvorimo mesto gde porodice mogu zajedno da dele trenutke radosti, smeha, a ujednoi da osete gastronomska iskustva za sve generacije.

 

– PRIDRUŽITE NAM SE –

igraonica

Toaleti za decu su odvojeni od toaleta za odrasle i prilagođeni su estetski i funkcionalno potrebama najmlađih.

Higijenske norme svih prostorija i igračaka su na najvišem nivou, uz kontinuirano i brižljivo održavanje ekološkim sredstvima za tu namenu, sa ciljem očuvanja zdravlja i bezbednosti dece i odraslih.