Image Alt

O nama

LEUT dečija igraonica je smeštena u mirnom delu Vračara, u ulici Timočka broj 10, i predstavlja idealno mesto za vaše mališane i vas. Savršena lokacija, ambijent koji svakom detetu pruža pravi morski osećaj, pristupačne cene, kao i ljubazno osoblje je ono na šta smo izuzetno ponosni i reprezentativni.

Leut igraonica obuhvata 140m2 na dva nivoa. Kapacitet je 30 dece i 30 odraslih. Za mame i tate nudimo posebno (pušački i nepušački) deo, gde mogu da uživaju u najboljoj kafi. Najmlađim drugarima na raspolaganju stoji raznovrstan sadržaj, od mini kuhinjice, frizerskog salona za devojčlce, majstorske radionice za dečake, velikog lavirinta sa toboganima za prave avanturiste kao i velikog broja edukativnih igračaka. Deca starijeg uzrasta mogu uživati u posebnom delu u kome je smešten sony playstation sa velikim izborom igrica i veliki ekran za gledanje crtanih filmova.

O nama | Leut

Toaleti za decu (2 za devojčice i 2 za dečake) i roditelje su odvojeni i prilagođeni estetski i funkcionalno potrebama najmlađih.

Higijenske norme svih prostorija i igračaka su na najvišem nivou, uz kontinuirano i brižljivo održavanje ekološkim sredstvima za tu namenu, sa ciljem očuvanja zdravlja i bezbednosti dece i odraslih.